Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Menang segmen bloglist blog Fahuna ;)
Friday, 28 October 2011 | 2:40 pm | 2 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Weeeeeeee, hepinye saye.  >_<

Saya menang contest taw. Ni kali pertama saya menang contest. Dan ini merupakan contest kedua yang saya join. Bersyukur, sebab ada 66 peserta dan akhirnya saya terpilih. Thanks Fahuna.

Korang nak tengok entry saya join segmen yang Fahuna buat dulu ?

Boleh tengok sini -> Klik !



*header tuan yang membuat segmen ni*




Selepas 6 hari menunggu...


Akhirnya.....





Jeng.....jeng......jeng...........





Ni laa keputusannya.


 Blog saya ? 


Ada dalam list blessing.
Yang dalam kotak warna merah belah kiri tuh.


Kotak warna merah belah kanan, itu shoutbox Fahuna. Then, saya cakap. 
Toce2 dekat Fahuna sebab pilih blog saya.


Ni list untuk saya dan kawan-kawan. ;)





Itu jerp. ;)


Ni list kawan-kawan saya yang menang under BLESSING.
Nak kenal dengan diorang ?
Boleh klik link yang kat bawah ni.




Lastly, nak cakap.
Thanx a lott Fahuna. ;)



Nak kenal Fahuna ?
Pergi sini -> Klik !




Rajin-rajin kan laa jari korang klik gambar atas tu, kalau nak tengok lebih jelas.








← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)