Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Masukkan link dalam comment
Friday, 28 October 2011 | 11:12 am | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Nih tuto untuk korang letak link korang dalam comment. Kiranya, URL korang tuh takde laa panjang sangat kan. Senang je, bukan susah sangat pon.

Tapi, link nie bukan nye kena letak dalam HTML / javascript ataupun letak dalam edit template tuh. TIDAK SAMA SEKALI ! Bile korang nak comment entry blogger-blogger yang lain, korang nak tinggalkan link entry korang dalam comment tuh. Boleh laa gune cara nih.

Link yang korang nak kasi tuh, straight to the point jerk. Die pon tak susah, kena copy URL yang korang letak dalam comment die then search. Kalau korang gune cara nie, cume klik je la pada link korang tuh. Tak sampai 1 saat pon, dah sampai dah kat tempat yang nak dituju. *kalau connection laju la*


Now, boleh copy kod kat bawah.  ;)



<a href="LINK  ENTRY"><b>TAJUK ENTRY </b></a>



LINK ENTRY tuh korang masukkan  URL ENTRY korang. Taknak letak url entry pon boleh, letak laa URL BLOG korang.  ( cth : http://missp0tpet.blogspot.com/ )

TAJUK ENTRY tuh, tajuk entry url yang korang kasi. ( cth : bEl0g AkU pUnyEr sUkEr )




← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)