Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Link automatik bukak pada tab baru
Thursday, 27 October 2011 | 9:42 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Holla...!! 


korang, kat sini missp0tpet ade care untuk memudahkan kerja anda dan juga pengunjung blog anda.. pengunjung blog tak perlu susah payah tekan button (back) untuk pergi ke blog anda semula... cara nie jugak, tak mengganggu para pembaca blog, kalau2 mereka belom abih bace 1 entri tuh..


Senang je kan, bila klik jer 1 link... dah keluar pada tab yang lain.. pembaca blog pon, tak perlu pening2 kepala.. he3..


jom, follow step kat bawah nie.



 1. Dashboard  >  Design  >  Edit HTML  >  Tick Expand Widget  >  Tekan  F3

 2. Copy kod kat bawah dan pastekan dalam kotak F3 tadi.

<head>

 3.  Dah jumpa..?? 0key, Sekarang copy kod kat bawah nie pulak.

<base target='_blank'/>

 4. Pastekan kod tue di bawah kod yang korang cari mula2 tadi.

 5. Jap ! PREVIEW dulu.

 6. Dah puas hati ? boleh tekan SAVE.




Selamat mencuba  =.= 




← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)