Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Kegunaan Ctrl + V
Tuesday, 15 November 2011 | 7:50 pm | 1 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^



Hello !


Saya nak ajar korang cara-cara guna Ctrl + V. Fungsi Ctrl + V nie untuk paste ape2 yang korang copy. Kalau korang malas nak right click, korang boley la gune keyboard lapy korang tu haa. Tak susah pon. Korang tekan je keyboard Ctrl, lepas tu tekan pulak keyboard V. *makesure keyboard Ctrl tadi korang tak lepaskan !*



Kalau tak tahu Ctrl + V tuh nak ambik kat mane. Tengok gambar bawah.



*klik pada gmbr utk jelas*




Okeyh, now dah siap.  =)




p/s : tak tekan serentak pon boley. tapi makesure button Ctrl korang tak lepaskan taw, then tekan pulak button V.





Selamat mencuba  =.=





← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)