Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Segmen : Pencarian Bloglist Blog Fahuna.
Friday, 21 October 2011 | 10:48 pm | 4 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^




Hype !


Malam nie saya nak join segmen daripada Blog Fahuna. Meh la ramai2 kita join segmen nie. Kasi ramai sikit. He3. 


Sape2 yang nak join segmen nie, boleh terjah kat sini -> Segmen Pencarian Bloglist Blog Fahuna.
Klik taw, jangan tak klik.  =.=


Syarat2 yang ditetapkan oleh Fahuna, mudah jerp. Bukan nye die soh korang bayar duit pon. Ho2. Cuma korang kena xcercise jari tuh je sikit. Bagus pe xcercise jari nie. Betol tak ? Betol tak  ?




Antara syarat2 yang ditetapkan :


1. Korang kena follow blog Fahuna. ( Mesti ! )


2. Buat satu entry tentang segmen Pencarian Bloglist Blog Fahuna.

3. Letak banner Fahuna dalam entry korang.

4. Korang boleh tag beberapa korang yang korang nak. ( optional sahaja, tak tag pon okeyh )


5. Letakkan link entry yang korang buat tuh kat ruangan komen Segmen Pencarian Bloglist Blog Fahuna.

6. Segmen nie tamat pada 27 Oktober 2011. ( Tarikh mungkin berubah mengikut keadaan )





Pemilihan :


1. Fahuna akan memilih beberapa blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist nya. ( Jumlah blog bergantung kepada contestant yang join )


2. Beberapa blog yang bertuah akan diletakkan banner dalam blog Fahuna selama sebulan.

3. Kesemua peserta yang tidak terpilih tetap menjadi bloglist Fahuna, tetapi link blog anda akan diletakkan di tab yang lain manakala blog yang terpilih akan diletakkan di page utama.




Fahuna kata tak tag untuk kawan2 pon takpe. 

Tapi !

Saya nak tag untuk kawan saya jugak. ;)

piqazul
gua__kerek




Meh kengkawan, join segmen nie.  =.= 







← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)