Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Daftar Churp Churp
Tuesday, 1 November 2011 | 8:59 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hye korang !


Korang pernah dengar pasal churpchurp tak ? churpchurp nih membantu korang menjana pendapatan sampingan. Melalu churpchurp, korang boleh membuat duit melalui internet.


Mudah saje kan ?
Duduk kat rumah je pon, duit boleh masuk. Tak payah susah2 pergi buat part-time kat luar.


Korang mesti tak percaya kan ?


Sape la nak kasi duit free jer mcm tuh.
Emm, memang takde orang nak kasi kite duit secara free.


Tapi !


Korang kena laa berusaha. churpchurp nie merupakan anak syarikat nuffnang. mereka lebih terjurus ke arah bidang pengiklanan. Korang cuma kena iklan kan kempen yang dah disediakan dalam akaun churpchurp korang, dan tweet kan je dalam twitter. Selain daripada twitter, korang boleh mengiklankan kempen tersebut dalam wall facebook serta social sharing iaitu blog dan sebagainya.


Berminat ?


Jom laa register churpchurp.


Klik sahaja link kat bawah nie untuk register.
Register Churpchurp



Then korang kena laa penuhkan maklumat yang die mintak.

*klik gmbr untuk tgk lebih jelas*



Lepas dah siap semua step yang die mahu, Korang pergi dekat dashboard. *dalam gambar kat atas, dashboard kat belah kanan atas* 


Then,korang boleh laa mula mengiklankan kempen yang korang dapat tuh.


So, ape tunggu lagi ?
Jom join churpchurp sekarang.
Banyak faedah yang korang dapat.




www.churpchurp.com






← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)