Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Tulisan membesar
Saturday, 5 November 2011 | 2:08 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hey !


Meh dekat-dekat sikit dengan saya. Saya nak ajar korang cara-cara nak besarkan tulisan bila mouse korang dihalakan pada link di blog korang. Menarik bukan ? Ini memudahkan pembaca yang matanya agak-agak kabur tuh, boleh nampak secara automatiknye. Tulisan membesar nie cuma untuk link je taw. Nanti korang ingat tulisan pada post entry pulak yang membesar. Bukan sama sekali. Hanya untuk link sahaja.


Jom ikut cara bawah nie.


1. Dashboard  >  Design  >  Edit HTML  >  Tick Expand Widget  >  Tekan F3.

2. Cari kod kat bawah nie.

a:hover

3. Then, copy kod kat bawah nie dan pastekan di bawah kod nombor 2.

font-size: 20px;font-weight: bold;text-decoration: none;}

4. PREVIEW, then SAVE lah yea.  =)




p/s : tulisan warna biru boleh tukar, ikut la besar mane yang korang nak. 














Selamat mencuba  =.=




← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)