Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Ape masalah kau ?
Tuesday, 27 August 2013 | 4:17 am | 1 p0tpEt(s)

Assalamualaikum ^-^


Hello peeps !


Okey, dah. Tak payah nak tengok tajuk aku kat atas tu. Memang takde kaitan kot. *kot la*
Sebenarnye aku kurang faham, kurang mengerti, payah nak faham and watsoeva dengan perasaan orang nie. Absolutely true ! Aku tak tipu pon laa. Memang aku cenggitu. Ahhh, peduli lah kau nak kate ape. Takde kene mengene dengan aku. Opss, sebenarnye lari dari ape yang aku nak citer nie.

Oke, citer die camnih ~~~~

Al kisah satu malam si meah ni pergi rumah peah, konon2 nye la nak pi blajaq. Ye la, mane tak nye. Besok ade test, malam nie kelam kabut la nak study bagai kannnn. Sebelum nie tak sibuk nak selak2 buku. Laa ni baru hang nak sibuk selak buku. Si meah tak pi sorang2 taw rumah peah. Die pi dengan kawan die, si semohh. Si semoh tu ade kerje nak buat. Alang2 dah nak pi umah peah kann, so dorang pon pi sekali laa. Bile si semohh dah siap kerja yang die nak buat dengan peah tadi tu. Die pon balik laa. Tinggalkan si meah sorang2 kat umah peah. Yang si semoh bengangnye sekarang nih, apesal si peah tu belagak sangat. Even si meah ade kat rumah die lagi, die watlek, wat peace je. Si meah tak cakap pon nak balik, die je over cakap babaiii. Nampak sangat si peah tu MENGHALAU si meah. Ohoiiii, kau ade tetamu. Ape hal kau buat camtu ? Tak faham betoi laa. Mase si peah tu pergi rumah meah, elok je si meah tu layan. Siap dok dari siang sampai malam lagi. Si meah pi umah die, tak sampai pon setengah jamm kot. MELAMPAU !!!!


Moral of the story : JANGAN NAK BELAGAK SANGAT.



OK, byee !!


Written by : Budak kuat merapu







← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)