Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Saya tension !
Monday, 24 December 2012 | 10:00 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hello fellass !!!!!!!!


Actually, mid sem break dah start dah..
Baru je lagi, dalam 3 hari macam tu.
Alaa, cuti kejap je pon, 1 minggu.
Tapi, cuti jugak kannn walaupun kejap jer. *buat2 happy*

Dalam kepale otak nie langsung tak plan ape2 pon sebenarnye.
Takde la macam kengkawan yang lain tuhhh.
Kalau cuti je, macam2 plan dah ade dalam kepale otak. *jeles jugak sebenarnye*

Berbeza dengan saya,
Yang hanya duduk terperuk dalam rumah nie 24 jam.
Seriously, memang saya tak pergi jalan mane2 pon. *tipu !*
Melainkan parents yang bawak saya pergi jalan.

Lagiponnnnnnnnn,
Semua orang mesti dah tahu,
Sekarang nie hujung tahun.
And as usual, bile dah bulan 12 macam nie,
Biase nye orang gelar 'Musim Banjir' or 'Musim Hujan'.

So, kalau dah tahu sekarang nie musim hujan,
Buat ape lagi nak pergi berjalan merata-rata tu ?
Eii, tak kuase la saya nak berjalan tengah2 hujan,
Lepastu kene bawak payung bagai. *Uhh, bukan hobi saya !*
Malas okeyh !  +_+

Okey, tu je lah,
Bye !  :D






← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)