Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
i'am a business woman !
Monday, 31 December 2012 | 3:18 am | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum ^-^

Hello fellas !


Alhamdulillah, tengah hari tadi saya selamat sampai di perantauan.
Syukur sangat2 masih dipanjangkan umur lagi.
Tarik nafas panjang........hembus pelan2.  (:

Setahu saya, tak ramai sangat kot students yang balik harini.
Since hari selasa ni dah new year rite ? *cuti new year*
Ramai yang takde kelas hari esok.
Kalau ade pon, lecturer postpone. *best doe !*

Tapiiiiiiiiiiiiiiii,,,
Itu mereka, bukan saya ! *jelez*
Saya ada kelas la esok. Sob sob sob ... T_T

Haa, hari ni saya dah start dah dengan bisnes saya tu.
Bisnes ape ek ?
Alaaa, bisnes yang trekkk trekkk trekkk tu.
*blurr2 kambing*

Emm, tak tahu jugak ke ?
Meh sini ceq nak habaq mai.
ceq buat bisnes print + fotostat.
1st customer ceq nih, ex-housemate ceq sendiri.

Tapiiiiiiiiiiiiiiiii.
Roomate and housemate saya pon buat bisnes yang sama.
Segan jugak laa rasanya.
Bukan apa, nanti ape diorang cakap. Sebab diorang start buat bisnes dulu kat dalam rumah ni.

Uolls, iolls mintak maaf sangat.
Takde niat pon nak sekat periuk nasi uolls taw. *serius*
Kalau uolls busy, dan tak dapat nak layan customer uolls.
InshaAllah, iolls akan cuba tolong uolls.
Ni cuma kerja sampingan je.
Sifat bantu membantu perlu la wujud antara kite rite ?  ^^


= THE END =






← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)