Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Tolong la insaf wahai pencuri !
Wednesday, 4 July 2012 | 12:39 am | 1 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Zupppppppppppppp !!!!!!!

Hanya dalam sekelip mata sahaja barang kesayangan korang yang agak mahal tu hilang tanpa korang sedari. Apa perasaan korang ?
Mesti geram tahap cipanziiiiiiiiiiiii kan ? kan ?


Haaa, mende tu la yang terjadi kat kolej saya malam tadi. Ade kes curik-curik-curik dan mencurik ! Kes curik-mencurik tu terjadi dalam pukul 2 or 3 pagi macam tu. Bila saya fikir semula, mase pukul 2 or 3 pagi semalam, saya tengah sibok-sibok dok siapkan lab report. Dan si hamba Allah nie sibok dok merompak barang-barang orang.


Yang peliknye, macam mane si pencuri tuh boley ambik barang kat semua rumah dalam 1 aras tuh ? Pelik giler kan. Lepas tuh, takde orang sedar pon die pecah masuk rumah. Lepas tuh, boley pulak masuk dalam 4 or 5 buah dalam mase yang singkat macam tuh. Nak angkut barang-barang yang dorang curi tu lagi. Saya pon tak dapat nak bayangkan macam mana die buat kerja tuh semua.


Wahhhhhhh, licik giler pencuri nie kan. Tapi, selicik mane pon engkau, jangan harap kau tuh selalu terlepas. Satu hari nanti, kebenaran pasti terbukti.


Tapi,,,


Apa yang saya nak highlight kat sini, terdesak sangat ke ko nie sampai nak mencuri semua barang-barang diorang ? Tak fikir ke, semua barang-barang yang ko curi tuh penting. Dah la curi laptop, tepon, hard disk, wallet n segale bagai.....pendrive pon ko nak ambik jugak. Seriously, saya tak faham ape motif die. Cukup la sekadar ambik duit je, tak payah la nak curi semua barang-barang tuh. Dah la ade pasport, kad bank n segale mak nenek lagi. Bukan nye senang nak buat pasport baru. Mahal kot ! Bertimbang rasa la sikit. Sebelum nak mencuri tuh, fikir la susah senang membe korang sebelom korang nak mencuri tu okeyh ! Kesian sangat-sangat. Hurmmm ~




pss : tak gune blaja tinggi-tinggi kalau fikiran same taraf ngan budak yang tak sekolah.







← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)