Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Sediakan payung sebelum hujan.
Tuesday, 5 June 2012 | 4:19 am | 1 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !




Fuhhhhhhhh...fuhhhhhhhhhhh...fuhhhhhhhhhhhhh.... *okeyh, done!*


Ape fuhhhh...fuhhhh...fuhhhh tuh ? Dok jampi sakan ke ?
Eh, no-no-no....takde mase la nak jampi2 nie. Banyak lagi keje laen yang saya boley buat okeyh.


Ekceli, sekarang nih i'm quite bizi. Ecece, berangan nak spikang pulak kan?
Bile exam, BI dapat G. *DIC ?*


Al maklum laaa, banyak keje nak kene buat. Time last2 cuti sem nie la banyak dugaan yang saya kene tempuh. Sekarang nie kan budak-budak sekolah tengah cuti. *cuti ape, aku tak hambek taw* Cuti pertengahan tahun la kot. Opss, dalam taknak ambek taw tadi tuh.. Nak jugak bagitaw cuti ape kan ? Tugas saya pulak, jadi BIBIK. BIBIK okeyh. Bukan nye BABOOOONNN dalam hutan tuh ! Saya kene jage sepupu saya yang umo 7 tahun tuh. Umo je 7 tahun, tapi mulut die macam orang umo puloh-puloh tahun dah haaa. Penat giler kot nak jawab semue soalan-soalan die yang tak masuk akal. Ibu die anta pukul 7 pagi, petang baru amik. *kadang2 da nak malam baru amik*  Aiseyyy, memang bizi sesangatttt lah.


..:: ABIH CITE PASAI BIBIK ::..




Sharp pukul 11 pagi, saya pon mule la menggeleporr keluar bilik. Terus pergi dapur.
Pegi dapur buat ape ?
MAKAN ?
Ehh, opkos la ! Laparr kottttttt.


TAPI !!


Kene masak dulu lah. ;(  Makan tuh sambil-sambil je la. See, tadi jadi BIBIK. Sekarang kene jadi TUKANG MASAK.
Tukang masak ?
Ho lahhh, kalau tak masak nak makan ape ?
PASIR ?
Eh, tak pasai la pulak.




..:: ABIH CITE PASAI TUKANG MASAK ::..




Bile jarum jam tuh tepat je pukul 3 petang SETIAP HARI, kompem saya ade tetamu. Haa, sekarang nie saya jadi CIKGU lah pulak. *cikgu tak diiktiraf*  Ahh, lantak la aku nie diiktiraf ke tak diiktiraf ke. DIC ? Bluerrkkkkk ! Yang penting, saya da bagi ilmu kat diorang. Student saya tuh candidates PMR tahun nie. Mule-mule mai rumah, die bawak buku SAINS. Pastuh die tanye soalan chemistry. Alaa, yang chemical reaction tuh. *Lebih kurang macam tuh la*.  Yokkkkk, nak ajar ape nie ? Er, mate saya da pusing 360 darjah, otak dah celaru bagai. Nak terang macam mane ? Haaa, aku tibai je menggunekan fakta dalam kepale aku nie. HOHO. *tak sure die paham ke tak*



..:: TAMAT ::..




Nampak tak ? Nampak tak ? Saya bukannye cuti sesaje je taw. Dok umah, menggemokkan badan. *walaupon saya da memang gemok* 
Ahhh, banyak giler bende-bende laen yang saya kene buat. Tak perlu kot nak listkan semuanya. HOHO. *kang ade yang cakap saya over*. Yang pasti, saya LETIH, PENAT, TAK CUKUP REHAT. Nak online pon susah. Apekan pulak nak hupdate belog nie. Sempat online kejap, pastuh off lapy. Evrithink, pakcik yang tolong saya. Pakcik, tolong buat nie, tolong buat itu. Even, bukak emel pon die kene buat jugak. Kesian kan kat pakcik ? *sory babe*  Waaaaa, nak menjerit kuat-kuat je rasenye. HURMM,,,




pssttt : tajuk tuh maen letak je okeyh.








← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)