Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK.
Sunday, 20 May 2012 | 7:15 pm | 23 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !




Kenapa saya join segment ini. Dan adakah segment ini membebankan ?

Okeyh, nie karangan yang saya nak buat berdasarkan soalan en.amer corner kite tuh ye. Saya nak join segment nie sebab saya nak tambah kenalan blogger saya. Bile saya ade ramai kenalan, at least ade la orang yang nak bace entry saya yang merapu + meraban nie kan. Walaupon orang tuh, hanya lah silent reader(s). Itu dah cukup memadai buat saya. Selain daripada itu, saya dapat bace entry orang lain jugak. Dalam masa yang sama, saya dapat menambahkan ilmu pengetahuan saya serta dapat follow up isu-isu semase. Maklum la, kadang tu..ade sesetengah blogger suka post isu-isu semase. So, saya tak perlu la buang mase dok menggoogle,. Saya boley bace entry kengkawan saya je. Kan senang tuh. Lastly, saya rase segment nie tak membebankan saya. Tapi, kalau blog ahli-ahli yang join nie agak berat sebab dok loading je. Kemungkinan agak sukar untuk saya follow awak. *internet saya slow je*  So, saya harap blog-blog kalian takde la berat sangat untuk saya terjah masuk n serious follow back.



Tag : Momoi | cik sue 


Blogger yang tak di tag kat atas tuh pon boley juga taw. 



Hadiah 

Pemenang perserta segment paling sporting Rm30 cash atau Voucher RM40 hearbeat
Perserta kedua Reload Rm20
Perserta ketiga Reload Rm10


n then...


LOMO AQUAPIX.


Woottt...wottttttt... Dapat LOMO AQUAPIX tuh. Nak tak ? Nak tak ? 


Jom la join.  


Klik Sini !




DUE DATE : 25/05/2012. jam 11.59 pm.








← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)