Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Ouh abang kacak #2.
Saturday, 12 May 2012 | 11:02 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Hari nie abang kacak bawak saye pergi jenjalan wooo. SUMPAH, gelabah giler tadi ! Takutttt.... 1st time drive kat jalan besar. *xde la besar mane pon*  Haa, hamek kau ! Nie la padah nye tak follow cakap cekgu tuh. Aiseyyyy. Ingatkan die gurau-gurau jerp, last2 die bawak jugak saya pergi jenjalan. Jalan sibuk kemain lagi. Dengan kenduri bagai. Seluruh badan saye ketar tak payah cakap lah ! Tapi buat tak taw jerk. Mulut nie pulak tak abih-abih nak tanye itu ini. Perlu tekan clucth tak ? Brek nie camne ? n blablabla..... Nampak sangat la saye nie tak cekap kan ? 


Mase nak masuk simpang tadi, otak saye tak dapat nak berfungsi sepenuhnye. Tak reti nak buat semue kerje dalam satu mase. Abang kacak pulak dok cakap itu ini. Haishhh, mane satu nak kene buat ? Nak kena pikir pulak nak tukar gear bape. Semua-semua tuh memang saye tak ingat sangat. Haa, dah tak sempat nak pusing stereng betol2 kan. Ayat yang kua dari mulut abang kacak "Waaaa, mati aku.......mati aku".  Mase tuh baru perasan kete saye tak masuk simpang betol-betol. Straight je pergi divider. Ouhh, mesti abang kacak ketar kan mase tuh ? Saye pon gabra. Tak taw nak buat ape. Nak gelak ade, cuak pon ade. Bukan ape, nak gelak sebab dengar abang kacak tuh cakap macam tuh. Dunno la tuh spontan ataupon sesaje kan. Dah die cakap macam tuh, memang cuak la. Terkejut punye pasai. Last2, tak tekan pedal brek. Ngeh3. Tapi alhamdulillah kitorang selamat.


Lepas tuh kannn, abang kacak cakap saye banyak tanye compare dengan budak-budak laen ! *nak cakap saye banyak mulut latteww kan*  Ishhhh, memang la saye banyak tanye sebab saye tak faham. Kalau tak tanya, nanti macam mane saye nak tahu ? Betol tak ?




#JumpeCikguBesokPagi










← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)