Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Ejad, thanks ;)
Tuesday, 1 May 2012 | 7:05 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


*gmbr nie dri profile die* - curik (sori ejad)

Nampak tak muke die ? Er, serius je kan. Die memang selalu macam tuh bile ambik gambar. Jarang tengok muke die senyum. Tapi, bile die senyum, CAIR wok ! he3. Tak tipu la. Mate die cantik, perang2 gitu. Same macam mate encik p0tpet. Name die ? Izzat Ahmad. Tapi, kitorang panggil die EJAD. Simple jerk. Tak yah panggil name panjang2. Die baek, waktu saya takde kawan. Die lah kawan saya. Die sudi jadi kawan saya, walaupon sekejap. Tapi, takpe.....tuh pon dah cukup. At least, saya tak keseorangan. Ade jugak la membe nak borak2. Mase sekolah dulu2, saya tak de kawan pompuan. *ade, tpi x brape ngam sgt*  Mase masuk kelas, takde meje kosong untuk saya. *sy student baru mse tuh*  Kebetulan, meja sebelah die kosong. Lepas dah mintak izin semua2 tuh, die kasi saya duduk sebelah die. Opss, kembang sekejap. ha3. Haa, die suke amoi jerk. Die cakap, amoi tuh comey. Errrr,.......semoge kaw dapat la pe yang kaw nak tu ea. ;)

Bile saya boring, saya suke stalker makcik, kakak, adik yang comel2 tuh. Suke tengok gambar2 diorang, sejuk je mate memandang. He3. Tengah dok belek2 list membe kat 1 laman sosial nie, tergerak pulak hati nak kasi wink kat ejad. So, saya wink je la.




Siap tinggalkan msg lagi taw. 




Motif nye, nak bagi die tahu saya ade wink kat die. He3. 2 hari lepas tuh, ejad wink balik kat saya. * saye tak bertepuk sebelah tangan okeyh * ;)





Then, tadi............


Saye bace msg yg Ejad sent kat inbox saya. Die cakap, "Pandai da ko makeup ye". Ouchhh, ape la kaw mengarut tuh ejad ? Nie mesti sebab tengok gambar profile aku kan? Heuwheuwheuw.....


*er, saye over giler !*


psst : ejad, aku cume teringat balik kisah lame....mase zaman sekolah2 dulu. thanks taw, sebab kawan dengan aku. Haa, jangan rosakkan pensil yang aku bagi tuh, gune elok2... MAHAL okeyh...ngee~
*sori, sebab amik gmbr kau curi2*










← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)