Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Awak tipu saya ke ?
Thursday, 17 May 2012 | 3:29 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Saye tengok pada chatbox saya tuh, ade je kengkawan yang bagitahu 'Saya follow'. Tapiiiii, ternyata tak ponnn sebenarnya. Kenape saya cakap tak ? Sebab bilangan follower saya still same jerk. So, macam mane awak follow saya ? Awak tipu saya ke ? ho3. *gurau jerp*  Dalam konteks nie, saya bukan nak salah kan diorang. Sebabnye, ade sesetengah tuh..limit untuk die follow blog orang lain dah terlebih. Saya just gune button follow yang comel tuh jerp. Tak gune kan button follower yang sebenar. Mungkin sebab tuh kot jadi macam tuh. Sekarang, saya dah letak button follow kat tepi tuh haaa. Kalau awak-awak semua nak follow saya. Follow laa, saye tak pakse. Buat yang follow saya thanks sesangat taw. Saya akan follow awak balik kalau berukbeng saya tak buat hal.   ;)




Thanks hana for the tuto.  <3









← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)