Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Saye gembira, tapi otak bercelaru !
Monday, 16 April 2012 | 2:42 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Yeayyyyy ! Hati saye berbunge-bunge hari nie. h03.. Ape yang saye tunggu-tunggu selama nie, alhamdulillah, dah tertunai. Baru 1st step. Walaupon baru nak mula, tapi saye seronok ! Seronok sangat2. Thanks mak n ayah ! muahhhhhhhhhhh. Lebiu sokmo deh. he3. *galok* 


Tapiiiii.......



Dalam suka ade duke ! Hurmmm.... Identity card ( IC ) saye hilang ! Tu la, saye nie cepat nyanyuk ! Cuai ! Waaaa, saye tak tahu nak buat ape nie. Saye lupe saya letak kat mane. Dalam wallet saye tak de. Dah puas dah carik lam semua handbeg saye, tapi tak de jugak ! Sdey kot. Sdey sebab takut kena marah ngan parent's sebab saye cuai. Waaaaa, saye taknak kene marah. Kalau buat baru, agak2 mahal tak ? Ermm, Harap2 IC saye tak tercicir kat tengah jalan, dalam pasaraya ke. Kalau tak, teruk la saye.  ;(








← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)