Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
thanx a lot dear ;)
Sunday, 25 March 2012 | 3:29 am | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !




Phewwww, letih gilak siot ! Siyesli, tak larat dah nak jalan-jalan lagi lepas nih. Cukup la hari ini, hari yang terakhir. Opss, takkkk...takkk.... Belom berakhir lagi okeyh. Tapi, saye dah nak balek kampong da. Lepas nih tak buley nak lepak-lepak macam biase. Nak lepak dengan saye, jom balek kampung. Ngee~

KTM ?

Ape tuh KTM ? Er, kete api tanah melayu kalau tak silap. Sile gune khidmat encik google yerk law nak tahu lebih lanjut. Sekarang, KTM dah berwajah baru tuh. Siap ade tb bagai. Semua nye canggih manggih doe ! Special la kirenye. Ala-ala 1st class doh. Bayar RM4.20 jerk. ho3~  Berbaloi la. Yang tak ley blaa, coach tuh untuk wanita. Tapi, ade je muke yang laen jantina dengan wanita dok kat dalam tuh. Awat, hangpa tak pandai baca ka ? Coba habaq mai kat ceq. Eihh, loqlaq noh !

Alamanda ?

"Nothing special".. Bak kate my bie. Ouh, betol-betol. Sokong 101%. Memang tak de pape pon. Due tige kali pusing jerp, dah boring. Grrr~  Lepas nih, tak mao da pergi situ ! Mao pergi tempat laen pulak yok. So, sile buat pelan banyak-banyak sikit. hikhok !  ;)

And........

Last sekali nak cakap tenkiu sebab teman saye seharian untuk hari nie. Laen kali, teman lagi yerp ! ;p Haa, thanx jugak, sebab sanggup anta saye jauh-jauh gitu. Laju giler awak bawak ! Tapi, tak pe. Saye cool jerp. Ngee~  Saye nak balek umah dah. Papai, tinggal la awak dengan kawan-kawan awak tuh yerk.  >.<



= suetttt memori eber =







← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)