Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Nasi Lemak key-O !
Tuesday, 20 March 2012 | 11:36 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


* Gambar encik google *


Perut lapar menggila-gila pulak malam nie. Mulut pulak terase nak makan nasik lemak. Weww, nasi lemak makan waktu malam camni ? Mase sekolah dulu-dulu, pelik jugak bile kawan cakap kat KUANTAN ade jual nasi lemak waktu malam-malam camnih. Then, die suke pergi makan nasi lemak kat situ. * x ingat da name kedai tuh *  Haaa ? Melopong kejap. Tak pernah tahu pon ade orang makan nasi lemak waktu malam. Biase nye, kat umah saye... Nasi lemak makan waktu sarapan pagi je, or mat salleh cakap bekpes. Biase la tuh, saye nie budak kampung. Orang kampung xde makne nye nak makan nasi lemak waktu malam-malam nie. Em, tuh dah memang cara pemakanan keluarga saye. Bila dah dok kolej nie, ade pulak orang jual nasik lemak tuh kat dining waktu malam. So, bedal je la. Sebab perut dah lapar n kedai lain tuh lauk yang siang tadi punyer jerp. Takut dah x okey. Bila dah beli nasi, memang tak menyinggah mane dah. Terus je balek bilik. Em, sampai je kat bilik, selera nak makan membuak-buak jerp. Bile dah ngappp nasik tuh masuk dalam mulut satu sudu. Phewwww, perasaan membuak-buak nak makan tuh bertukar jadi membuak-buak nak marah ! Mane tak nye, nasi uw mentah kot + lembik-lembik. Er, nasi tak masak ! Dah la perut den 2, 3 hari nih tak bape nak sihat. Tambah pulak nasi lemak mentah tuh. Memang tak laa..... Abang kedai tuh pulak, xnak gitahu nasik uw mentah. Memang la nak untung. Tapi at least gitahu kat customer kamu tuh, yang nasik lemak uw x masak. Kan senang. Hadoi ! Choi~~



p/s : buat peniaga di luar sane tuh, sile jujur dengan pelanggan korang. Jangan nak tipu-tipu. Supaya duet yang korang dapat tuh halal. Penting tuh !











← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)