Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Mase sekolah dulu-dulu sweet ;)
Tuesday, 27 March 2012 | 11:59 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !




Hellow, korang dah tengok dah video kat atas tuh ?Ade feeling tak ? Wahhh, rindu zaman kecik-kecik dulu. Maen dalam kelas. Semua game saye maen. Tak de 1 game pon yang tak penah maen. Part yang bez nye, maen kawen-kawen lam kelas. Hak3. Bez sangat. Tuh zaman sekolah rendah, dak lelaki kelas saye memang sporting. Sangat-sangat la memahami dengan perangai dak-dak pempuan kelas die. Lepas tuh, kene denda berlari-lari keliling dataran perhimpunan sebab tak siap keje sekolah. He3. Sweet taw kene denda. * dalam ati, malu gile * Bile Isnin hingga Jumaat pulak, kena bangun pagi-pagi, sebab nak kene tunggu bus. Kalau lambat, kompem kene tinggal. Lepas tuh, time balek sekolah pulak, berebut-rebut naek bus, sebab nak cop tempat duduk. Tak larat nak berdiri. hikhok ! Haa, generasi sekarang.......... korang ade tak buat menda-menda camni semua ? Maen dalam kelas, surat-surat layang semua tuh. Ade tak ? Mesti tak de kan. Kalau ade pon, sesetengah orang je la. Lepas tuh, yang saye tengok, zaman sekarang nie. Semua orang pergi sekolah naek kete, moto. Ade jugak la yang naik bus, tapi tak ramai. Pape pon, enjoy la hidup mase sekolah dulu. Alam u sekarang, tak macam tuh da. Masuk kelas belajar, abih belajar, sumer sibok balik. Tak de mase nak gurau-gurau da. Serius je sumer orang. Untuk adik-adik yang masih bersekolah kat luar sane tuh, nikmati lah zaman sekolah korang yerk. Semoge menjadi kenangan yang terindah dalam memori ingatan kamu. ;)



# sekolah is de bez




← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)