Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Gua menyampah sama lu !
Tuesday, 6 March 2012 | 8:20 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Ape perasaan korang bile ade orang selalu kacau korang..? Dah la kacau tak kene pada waktu dan tempat. Sumpah, nyampah giler ! Dah kasik warning banyak2 kali. Jangan sebok nak tepon2. Tapi still dok tepon. Time maghrib jerp, kompem muncul laa nombor tepon hamba Allah nie kat screen tepon ceq. Eii, ceq qimaihhh laaa. Hang taw dak ? Bosann pon ada. Kalau hang tuh dok tepon2 ceq, dok miscol2 ceq semata-mata nak cari marka hang yang dah tak jadi milik hang tuh, lupakan jak laa. Ceq malaihhh dah nak jadi oqang tengah antaqa hangpa semua. Nanti tak pasai2, diqi ceq jugak yang meqana. Ceq menyesai hang taw dak ? Punyer la buat baek, last2 ceq jugak yang kene. Memang muke ceq nih dah muke blacklist dah haa. Muke ceq nie jak la yang jahat nya. Name Mister p0tpet p0n termasuk sekali hang taw dak ? Amboiiiii, punyer la seqonok hang dok merancang itu, ini. Pelan tuh memang terbaekk laa ! Last2, ceq yang kena ? Memang tak laa kan. Dah la tak mintak izin ngan ceq dulu. Suke hati mak pak hang ja guna name ceq ! Dah la name oqang laen burok, name hang comey molek je noh. Muke oqang laen burok, muke hang segak bergaya noh. Suci lagi murni. Eh, pi mam**** la ! Hang nie memang pentingkan diqi hang ja kan ? Hang tak pikiaq pon pasai oqang laen. Manusia jenih apa hang nie ? Yang hang sekoq lagi nih, pi caqi oqang len la kalau hang dok gelenyarrr sangat. Eiiii, ceq dah bosannnnn....bosannnn...bosannn...dah dengan hangpa. Lepaih nih, hangpa buat laa hai hangpa sendiri2 noh. Jangan nak babitkan oqang laen. Tanpa hangpa, ceq boley hidup lagi aih. BYE.

* kalau yang dok tengah baca tuh teqasa ape yang ceq tulis nie terkena kat diri hangpa, sori la noh *









*gambar dari en.google*






= Sekian =










← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)