Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
FAKTA : body odor busuk !
Sunday, 25 March 2012 | 11:43 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


* gambar encik google *


Ape cite bau ketiak ? Eii, busuk tahu tak ? Busuk giler-giler. Mencikkkk...mencikkkk...mencikkkk...!!! Grrr~  Okeyh, cite die macam nih. Tadi saye pergi bandor. Er, bandor la sangat kan. Padahal, tempat uh dah macam tempat jin bertendang jerp gayenye. Ngeh3. Bese-bese je tempat die. Pastuh, mase nak balek uh saye naek la bus. Ye la, tak mampu nak bayar tambang teksi. Mahal tahap menggila-gila ler. So, nak jimat duit, naik je la bus yang dah disediakan tuh. Dalam bus tuh pulak, saya duduk belakang sorang minah nih. Muke boley tahan la, cantik jugak ciptaan Allah ni kan. Dalam bus tuh, memang selesa la. Nyaman gilak rasenye, dengan air-cond nye yang sejuk. Pheww, bikin ngantok ! Tapi, yang tak syokkk nye, ade bau ketiak. Eiii yarkk, busuk la ! Si minah nie pulak, dok letak tangan die atas kepala. Hadoiiii, lagi la kuat baunye. Pening kepale den dibuatnye. Dah la pening kepala yang semalam tuh tak abih lagi. Terpakse la saye tahan nafas, sampai ke kolej. Huhhh, sengal la minah tuh. Kompem gune deodorant murah. Er, beli la yang mahal sikit, law dah tahu deodorant tuh tak boleh hilangkan bau ketiak uh n langsung tak berkesan untuk ketiak awak tuh. Eiiiiiiiii, gerammm tahap gaban ! So, untuk wanita-wanita kat luar sane tuh. Jage la kebersihan badan korang. Muke cantek, segak, comel, tapi sayangggggg...................badan berbau. Kompem, awai-awai lagi dah kene reject. hikhok ! Bukan ape, kesian taw kat kawan-kawan korang yang duduk kat tepi, belakang, depan, atas. Opss, atas tuh tak de la yerk. Kalau ade tuh, tuh cite laen okey. Emm, penat taw diorang kene tahan nafas sebab bau badan awak tuh. ;)  Awak tak kesian ke ? Kembang-kempis, kembang-kempis dah hidung die tuh dok tahan bau badan awak tuh. Kesian kan. ho3~





p/s : wahai wanita, jage la kebersihan diri anda. tak mao body odor okeyh. (~.~)










← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)