Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Akim AF7 ;)
Thursday, 1 March 2012 | 4:24 pm | 4 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Mase tengah dok godek2 web page tadi. Saya bukak la page nuffnang saye. Then belek2 ape yang patut kat situ. Lepas tuh, tibe2 ade s0rang nuffnangers nie. Macam kenal jerp name die tuh. Nak tahu tak sape ? Die tuh Akim AF7. Tipu la kan kalau korang tak kenal die. Haaa, semalam saye lepak2 kat blog die. He3. * gedik sangat 0keyh ! *  Takde la pulak nak follow blog die, sebab ternet low tahap gaban ! So, usya2 je la. Thennn, nak tahu tak pe jadi hari nie ? Die view blog saye okeyh. Mule2 tak percaye jugak. Abih sumer profile die saye teliti betol2. Then, sumpah tak tipu ! Die betol2 akim la. Original punyerrr... Wahhh, epy2 ! Korang ade ? ade ? Kalau ade tuh, unt0ng laa. Saye nie pon, baru je hari ni ade orang yang pemes2 mai datang jeng0k blog nih. Tenkiu ya Akim sebab sudi jenguk blog saye yang usang nih. ;)  


* bukti-bukti yang kukuh ! *


Buat kengkawan yang nak kenal Akim dengan lbey rapat b0ley jeng0k blog die n jadi laa follower akim in order to support die dari belakang.  ;)


Blog akim  --> Akim AF7




comel !   =)












← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)