Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Chizy mengamuk !
Tuesday, 28 February 2012 | 12:12 am | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Tinggal lagi 5 hari jerp lagi saye akan berade di Pilahdelphia nie. Lepas nie saye akan pulang ke rumah lah. Rindu sangat2 !  Hari2 dok mikir nak balek rumah jer. Excited sangat, macam tak penah balek umah !   ;p

Haa, nak tahu tak. Dalam pukul 5 pagi semalam chizy mengamuk gila2 !! Tak tahu kenape. Sebelum masuk tidor, saye pergi la intai2 kat sangkar budak2 kecik tuh. Nak tengok same ade Letta dah tido ke belom. Rupenye tak lagi. Chizy buat perangai. Die panjat2 rumah die, then gigit2 besi tuh. Wahh, stress dibuat nye. Mungkin die marah sebab saye cabutkan wheel die, so die tak dapat nak men menan die lagi. *die kacau Chiky tido ! * Disebabkan saye tak mo tengok Chizy marah2, saya pasangkan la semule wheel die. Tapi die still mengamuk !  Waaa, geram3 ! Ase nak picit2 je idung die tuh. grrr~~

Si Chiky pulak asyik tido jer 24 jam. Bile bangun, mesti bersin2. Die tak lalu makan. Makan pon sikit jer haa. Sayanggg, tolong la jangan sakit okeyh. Saye sibuk sangat minggu nie. Siapkan assignment, kuiz n test. Nanti sape nak jage kamu law sakit ? Jangan sakit ea sayang.




* Lebiu Letta <3 *


Sweet kan Letta tido ? Chizy suke nyendeng2 kat Chiky bile nak tido. Pelok2 Chiky. Wahhhh, sweet la korang ! He3.  #Hamsterkugemok 










← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)