Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
bEsdAy gUrlz~
Friday, 17 February 2012 | 11:51 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype !


Hari nie genap la umo saye 20 tahun ! ouh, mak ai...dah tue dah upenyer..dah xde da umo belas2 nie..lepas nie kene lebih matang daripada sebelum2 nie...ho3~


1stly, nak ucap time kaseh banyak2 untuk my bonda n my ayahnda..sebab dorang orang 1st yang wish besday untuk saye..walaupon belom sampai mase nye lagi..he3...and tak lupe jugak buat encik tunang, sebab teman saye..wow, sweet giler ! walaupon kite terpakse bersabar dengan sikap + perangai sesetengah manusia ..awak still chill....s0ri, saya dah susahkan awak semalam...kalau saye tahu jadi macam tuh, siyes ! saye tak akan buat macam tu...sdey k0t...rahsie di hati, siapa yang tahu...bet0l tak ? tapi, rahsie hati saye,.. encik p0tpet dah tahu dah..time kaseh sangat2 sebab banyak bagi nasihat kat saye, tenteramkan jiwe saye yang tengah kacau bilau mase tuh...wahhh, kesian kat awak kan..? sebab saye, awak jadi macam tu..lepas nie, saye tak nak buat da macam tu... maaf kan saye ye awak...  <3  n last sekali, time kaseh buat kawan2 yang wish besday saya kat fb...kat tep0n..korang ingat jugak ea besday saye....  =.=









← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)