Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
kami kembar ke ?
Monday, 26 December 2011 | 12:30 am | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^



Hye peeps !



Hari nie, 2nd day cuti mid sem. Macam biase, tak de buat pape pon kat umah nie. Cume keje makan n tido ! * tak tahu la bile nak ubah perangai nih ! * Tambah2 pulak, musim hujan. Memang bez laa law nak tido. Sejuk jerp !


Mase makan tengah hari tadi, saya borak dengan my mom's. Borak pasal dak2 kat kolej. Dorang sumer kelakar. Siyes, tak tipu ! hak3. Nak tahu kenape ? Sebab nye, ramai yang ingat saya nie ade twins. * ramai la kot, sebab lbey dri sorang * Er, kenape korang ingat macam tuh ea ? Padahal, muke kitorang jauh beze. * tak tipu ! *  Then, ade pulak kawan r0omate cakap, 1st time tengok muke saya n my twins, die kompius. * ala2, pening lalat gitu * Saya mampu ketawa jerk ! So, sori 4 those yang saya ngaku kitorang nih kembar. Bukan nak tipu, tapi saje jerp. * nak rase nikmat macam mane ade sibling * Seronok sangat ! Berbunge-bunge je hatiku ini bile ngaku yang saya ade twins. Biar la orang lain nak cakap ape pon. Ade saya kisah ? Janji saya bahagia. n thanks to Mr d0uble A sebab sentiasa support saya dari belakang. Walaupon, saya nie burok perangai + nakal. * tak burok mane la ! *  Kamu selalu support. Tak membangkang pon kan dengan jawapan saya tuh. he3.  Haaa, tadi my mom's juz gelak jerp sepanjang saya dok membebel sal dak2 kolej. Die pon same naik cam anak die. hak3~  #lebiumom




* gambar dari encik google *






p/s : saya yang belah kiri * matang sket *  n my twins belah kanan * tak berape nak matang ! *.










← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)