Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Cuti mid sem =.=
Saturday, 24 December 2011 | 9:46 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^



Hye peeps !


Hari nie baru 1st day cuti mid sem. n saya x buat ape2 pon. Cuma keje makan n tido jerp. * memang hobi aku lettew ! * Lagipon, asyik hujan jerk. Semangat untuk terus tido, sentiasa ade dari semase ke semase. =.= Mood study ? Ade jugak laa. Sket jerp. Tak banyak pon. Just belek2 buku chemistry. Ingat balek ape yang dah blaja dulu tuh, then buat short note sikit. * maklum la, dh tue. Kerap nyanyok ! * Lepas tuh, try untuk siap kan lab chemistry sambil on9.


Tengah sibok2 mengonlinekan diri saya kat fesbuk. Tibe2, ade my bff pm saya. Ape lagi, dengan sepantas kilat saya reply msg tuh. * selok ! *  Die tuh dah macam kamus kedua untuk saya. Ape2 prob or keje yang saya tak dapat buat, kompem saya refer kat die. Even jawapan yang die bagi ntah pape a.k.a tak serius langsung ! Tapi, saya still epy. Die baek, banyak membantu saya. Mak siap cakap lagi, " kawan la ngan that guyz, sebab ape2 yang tak tahu, boley tanye die ". Tengok tuh, mak pon tolong support aw. Part yang paling burok sekali, die penah dengar saya nanges. Mase tu, memang dah tak boley nak tahan dah. Cover nanges ? Ade jugak la rase nak buat macam tuh. Tapi, air mate nie dah umpama telur kat ujung tanduk gajah. So, saya nanges je laa. Malas nak tahan2. Malu ? Langsung tak rase pape. * takdeperasaan * Lepas nanges, then luah kan segale nye. Baru laa terase lega. Thanx ya Mr. d0uble A. =)   Haa, mase chat ngan bff saya nie, saya tengah buat lab chem. * kebetulan jerp *  Macam biase la, die kan kamus kedua saya. So, saya mintak die ajarkan lab chem. Nak tahu ape jawapan die ?  






Jawapan yang die kasik, " i can't think while i'm on holidayyyyy ". Siyes tacink !! Majuk dengan kamu untuk hari nie. >_<





Erk, sejak bile lak saya pandai tacink2 nih ? Em, wateva laa... papai ~





p/s : antara KITA sentiasa ade CHEMISTRY ..  










← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)