Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Tips untuk pelajar SPM
Tuesday, 1 November 2011 | 3:31 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hype, sihat tak ? Harap2 sihat la yerk.


Sekarang, semua orang tengah sibuk buat preparation untuk exam kan ? betok tak ? especially untuk budak2 SPM. tak lama lagi dah nak start exam kan. korang nervous tak ? tak yah nervous sangat. chill jerp okeyh !


Kalau nervous sangat, nanti semua subjek yang korang dah study tuh, hilang melayang-layang ntah pergi ke mana. kan sia2 namenye tuh.


Sebenarnya, kat sini ade tips untuk pelajar yang nak ambik SPM. Macam2 tips ade.


Korang boleh klik link kat bawah ni untuk tengok tips SPM dengan lebih detail / terperinci.

Tips untuk pelajar SPM.







G00d Luck .  =.=





← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)