Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Raya Haji dah dekat !
Friday, 4 November 2011 | 9:42 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^


Hellowwww~~


Raya haji cuma tinggal 1 hari jerp lagi. he3. seronok2 !!!!!!
Preparation kat umah saya bese2 jerp. Tak meriah laa. Tapi, my mom's ade la buat makan2 sket. Lagipun, sekarang musim hujan. *kemungkinan banjir tahun nie* Mesti tak ramai nak datang meraya. Maklum la, sape la nak bersesak-sesak dalam hujan kan. Leceh laa kalau pergi jalan mase hujan nie. Tahun nie, memang kaw2 giler. Raya kat sini je kowttttttttt. Tak balik kampung pon. Dah lame dah tak raya kat kampung. Sdey ler !



My prince otw balek peneng wif pak sdare die. Kesian kan, kena raya dengan pak long. Tak dapat raya dengan parents + family. Dah laa raye jauh nun di sane pulak tuh ! Er, gedix ! Pape pon, semoga selamat pergi dan selamat pulang. Amin~





← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)