Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Meluruskan rambut kerinting
Wednesday, 2 November 2011 | 1:42 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^

Anda inginkan rambut lurus ? Mesti nak kan. Anda tak perlulah berhabiskan duit pergi saloon. Anda cuba je la cuba petua nie. ^^

Tapi........ !!

Secara jujurnye,
Saya tak penah try, jadi tak berani nak komen. Petua nie berdasarkan ape yang missp0tpet baca dan saya kongsi bersama anda semua. :)


 1. Perah sebiji kelapa dan ambil patinya sahaja.
 2. Campurkan pati kelapa tadi dengan limau nipis.
 3. Simpan santan pekat ini didalam peti ais sehingga lapisan atas nya menyerupai krim.
 4. Gunakan krim ini untuk disapukan pada kulis kepala dan rambut keseluruhannya.
 5. Tutup kepala dengan tuala bersih selama 1 jam kemudian bilas dengan air bersih.
 6. Lakukan 3 kali 1 minggu. Anda akan dapati rambut anda lurus sedikit demi sedikit.



Semoga bermanfaat untuk semua  =.=




← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)