Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Give Aways Template Dari Cik Nurfarah
Thursday, 20 October 2011 | 11:52 pm | 2 p0tpEt(s)

Assalamualaikum  ^-^





Hype !





Tadi saya jenjalan kat blog kengkawan. Lepas tue kan. Lepas tue kan......


Saya jumpe blog Cik Nurfarah. Kebetulan ternampak dia ade buat give aways dekat situ. So, saya usha2 la. He3. 

Lagi pun nih kali pertama saya join give away. So, tak salah kan kalau saya follow jugak. Sumer orang boleh join. Dia tak pilih sama ade laki or pompuan yang join tuh. So, meh la same2 join. Kasi ramai2 lagi. * Er, betol ke bahasa aq nih? *

Syarat yang dia tetapkan ?


Mudah jerk. Tak susah la. Meh tengok syarat2 dia kat bawah nih.




1. Follow blog Cik Nurfarah. -> Cik Nurfarah

2. Korang buat satu entry yang bertajuk Give Aways Template Dari Cik Nurfarah.

3. Letakkan banner di atas, sidebar atau di entry korang. ( paling penting di entry! )

4. Lepas dah buat entry, linkkan entry korang kat sini -> Give Aways Template Cik Nurfarah.

5. Tag 3 orang rakan anda. ( bukan tag untuk semua! Pastikan kawan yang di tag tuh tahu taw ! )




Kat sini saya nak tag untuk kawan saya yang omey2 tuh !

Faraa Hanieys
CikNuurul
Cik Syaa








Cepat taw join. Last GA nie 31 oktober 2011. =)



















← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)