Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
Thursday, 10 November 2011 | 11:59 pm | 6 p0tpEt(s)

* ini sticky post. scroll ke bawah untuk baca entry baru *


Assalamualaikum  ^-^




Contest lagikkkkkkkkkk !

Menarik taw contest nih. Ade 25 barang untuk random giveaway by Penmerah.com nih.
Hope, saya menang contest nih. ;)


Macam mana nak join ?
Mudah je lah.




Ni antara barang yang tersenarai dalam 25 Things Random Giveaway :

* banyak giler hadiah yang  disediakan *


1. Barangan kosmetik stage.
2. T shirt lelaki
3. Baju perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume.
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon.




Aww, menarik kan ? 

Kat sini, saya tertarik dengan barangan yang nombor 5.

Dan lagi 1,


Suke sangat dengan barang yang kat bawah nie,.




Er, comel...comellll.....comelllllllll !!!!!!!!



Agak-agak, boleh tak saya dapat hadiah tuh ?



Mungkin dalam mimpi je la kot. ;)




Syarat-syaratnya :

1. Buat entry yang bertajuk 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com.

2. Follow blog Penmerah.

3. Copy banner comel, dan letak dalam entry korang. *gambar comey kat atas tu*

4. Tag untuk 3 orang kawan korang. *lebih pon boleh*

5. Tinggalkan link entry kat sini -> 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com





Tag untuk kawan yang tersayang  ;)

Balqis
Mirali
Miss A


Okeyh, done !



Last contest : 10 November 2011




Come to mama, come to mama....

Meh kite join segmen nih ramai-ramai...
Ho3~




← Past | Present →
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)