Selamat Datang | Blog saya tak sehebat blog awak. ;) | Do follow mine kalau mahu | DASHBOARD



Bel0g AkU pUnyEr sUkEr <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1409074886836510992\x26blogName\x3dbEl0g+AkU+pUnyEr+sUkEr\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://missp0tpet.blogspot.com/\x26vt\x3d-8332201852199995317', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
cEritErA

0wnEr

tUt0riAl

iNf0
Disgusting !
Thursday, 28 January 2016 | 2:05 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum ^-^



Hello peeps !



Wehhhhh, ni apadia ni ? dok serabut kat blog aku ja haa. Aku tak tahu cemana nak buang menda alah ni since dah lama tak berblogger ni. haihhh. Kacau betol laa. Did anyone know how to solve this problem ? i wana remove this shit from my page. Stress aku dok tengok benda tu menyemak je kat page aku. Help me pelisss.



Aku nak buang bende kat atas tu haa . Humphh.






Buntu ?
Wednesday, 27 January 2016 | 7:16 pm | 0 p0tpEt(s)

Assalamualaikum ^-^


Hello peeps !


Sebenarnya dah lama tak post kat sini. Lepak-lepak kat blog ni lagi lahh. Nampak tak kat situ betapa busy nye aku ? *Dushhh !! jangan percaya!*  

Nak kata aku tak online, tipu laaaa ! Tiap-tiap hari aku online. Tapi ntah laa. Maleh nak bukak blog. Hikss !

Sekarang tengah cuti semester. Takde buat apa-apa, cuma duduk rumah tengok cerita korea. Tu je kot yang aku mampu buat masa ni. Nak kerja part time, banyak sangat masalah nye. So tak dapat la aku nak buat kerja part time cuti sem ni. Haihh.




← Past |
Je t'aime ♥


Assalamualaikum n hye !
Nie belog kepunyaan saye, missp0tpet. Sori sgt2 law ade sape2 yg terase hati dgn ape yang saye coretkan. Em, tak suke dengan belog saye ? Nyah kamu dari sini !

Letta's
Daisypath Anniversary tickers





Cop tapak kaki

Hype k0rang !

Tinggalkan cop tapak kaki k0rang kat sini 0keyh. Tenkiu ;)





follow missp0tpet here!

Hype k0rang !

Follow saya kalau mahu. =)